Jeżeli jesteś właścicielem tego adresu email i wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach marketingowych przez
Twój Doradca Konrad Sobik (Fenek.pl)

Twój adres i dane będą bezpieczne w naszej bazie danych.
Poniżej zamieszczamy informacje, które zgodnie z RODO jesteśmy Ci winni.

1. Administratorem danych osobowych jest firma
Twój Doradca Konrad Sobik z siedzibą przy
ul. Muchomorów 20
w Bielsku-Białej
2. Wszelkie sprawy związane z danymi osobowymi możesz konsultować z naszym Inspektorem Ochrony Danych pod adresem:
nasz@fenek.pl
3. Twoje dane, takie jak adres e-mail, historia otwieralności wiadomości, informacje z plików cookies, będą przetwarzane wyłącznie w celach marketingowych. Co to oznacza? Że raz za czas będziemy wysyłać Ci newsletter zawierający treści, które według naszej wiedzy o Tobie będą najlepiej dostosowane do Twoich zainteresowań.
4. Podstawą przetwarzania przez nas Twoich danych jest wyrażona przez Ciebie w sposób elektroniczny zgoda. W każdej chwili możesz ją cofnąć, klikając w link rezygnacji w dowolnym naszym mailu lub po prostu pisząc do nas wiadomość na:
nasz@fenek.pl
5. Dane informatyczne z naszego systemu przechowywane są na serwerze dzierżawionym w H88 S.A. z siedzibą w Poznaniu, ul. Franklina Roosevelta 22, 60-829 Poznań.. Wyłącznie w tym zakresie Twoje dane powierzane są przez nas zewnętrznemu podmiotowi.Twoje dane będziemy przetwarzać tak długo, jak długo zechcesz otrzymywać nasz newsletter, czyli do momentu aż się z niego nie wypiszesz. Również do czasu przedawnienia ewentualnych roszczeń z tego wynikających.
6. W każdej chwili masz prawo dostępu do swoich danych, możesz żądać żebyśmy je usunęli, zmienili oraz zmniejszyli zakres, w którym je przetwarzamy.
7. Przysługuje Ci prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (obecnie jest nim Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych), co do przetwarzania Twoich danych osobowych.
8. Podanie Twoich danych osobowych jest nieobowiązkowe, ale konieczne jeśli chcesz otrzymywać newsletter - jak wiadomo, bez tego nie możemy wysyłać Ci maili ;)
9.W Fenek.pl używamy narzędzi do analizowania działań odbiorców po otrzymaniu od nas wiadomości, by w ten sposób lepiej dostosować treść naszego newslettera do ich oczekiwań. Działania te nie mają jednak wpływu na sytuację prawną odbiorców.