Je┼╝eli jeste┼Ť w┼éa┼Ťcicielem tego adresu email i wyra┼╝asz zgod─Ö na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach marketingowych przez
Tw├│j Doradca Konrad Sobik (Fenek.pl)

Tw├│j adres i dane b─Öd─ů bezpieczne w naszej bazie danych.
Poni┼╝ej zamieszczamy informacje, kt├│re zgodnie z RODO jeste┼Ťmy Ci winni.

1. Administratorem danych osobowych jest firma
Tw├│j Doradca Konrad Sobik z siedzib─ů przy
ul. Muchomor├│w 20
w Bielsku-Białej
2. Wszelkie sprawy zwi─ůzane z danymi osobowymi mo┼╝esz konsultowa─ç z naszym Inspektorem Ochrony Danych pod adresem:
nasz@fenek.pl
3. Twoje dane, takie jak adres e-mail, historia otwieralno┼Ťci wiadomo┼Ťci, informacje z plik├│w cookies, b─Öd─ů przetwarzane wy┼é─ůcznie w celach marketingowych. Co to oznacza? ┼╗e raz za czas b─Ödziemy wysy┼éa─ç Ci newsletter zawieraj─ůcy tre┼Ťci, kt├│re wed┼éug naszej wiedzy o Tobie b─Öd─ů najlepiej dostosowane do Twoich zainteresowa┼ä.
4. Podstaw─ů przetwarzania przez nas Twoich danych jest wyra┼╝ona przez Ciebie w spos├│b elektroniczny zgoda. W ka┼╝dej chwili mo┼╝esz j─ů cofn─ů─ç, klikaj─ůc w link rezygnacji w dowolnym naszym mailu lub po prostu pisz─ůc do nas wiadomo┼Ť─ç na:
nasz@fenek.pl
5. Dane informatyczne z naszego systemu przechowywane s─ů na serwerze dzier┼╝awionym w H88 S.A. z siedzib─ů w Poznaniu, ul. Franklina Roosevelta 22, 60-829 Pozna┼ä.. Wy┼é─ůcznie w tym zakresie Twoje dane powierzane s─ů przez nas zewn─Ötrznemu podmiotowi.Twoje dane b─Ödziemy przetwarza─ç tak d┼éugo, jak d┼éugo zechcesz otrzymywa─ç nasz newsletter, czyli do momentu a┼╝ si─Ö z niego nie wypiszesz. R├│wnie┼╝ do czasu przedawnienia ewentualnych roszcze┼ä z tego wynikaj─ůcych.
6. W ka┼╝dej chwili masz prawo dost─Öpu do swoich danych, mo┼╝esz ┼╝─ůda─ç ┼╝eby┼Ťmy je usun─Öli, zmienili oraz zmniejszyli zakres, w kt├│rym je przetwarzamy.
7. Przysługuje Ci prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (obecnie jest nim Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych), co do przetwarzania Twoich danych osobowych.
8. Podanie Twoich danych osobowych jest nieobowi─ůzkowe, ale konieczne je┼Ťli chcesz otrzymywa─ç newsletter – jak wiadomo, bez tego nie mo┼╝emy wysy┼éa─ç Ci maili ­čśë
9.W Fenek.pl u┼╝ywamy narz─Ödzi do analizowania dzia┼éa┼ä odbiorc├│w po otrzymaniu od nas wiadomo┼Ťci, by w ten spos├│b lepiej dostosowa─ç tre┼Ť─ç naszego newslettera do ich oczekiwa┼ä. Dzia┼éania te nie maj─ů jednak wp┼éywu na sytuacj─Ö prawn─ů odbiorc├│w.